Japans koken met Bas. Ratatoelje #2

Misosoep, rijst, tofu, groente, paddestoelen en thee.

In de culinaire serie Ratatoelje maken Friezen van verschillende achtergronden een gerecht met een verhaal. Een familierecept, of iets anders met een speciale herinnering. Finster zoekt mensen die iets lekkers willen koken of bakken en in de rubriek Ratatoelje hun verhaal willen vertellen. Lijkt het je wat? Laat het weten op info@finsteropfryslan.frl.

Bas Kalkman uit Techum is net terug van een Japanse pelgrimstocht langs 88 boeddhistische tempels. “Ik heb een soort haat-liefdeverhouding gekregen met Japans eten”.

Luister naar het verhaal van Bas:

 

En als je wilt zien hoe Bas zijn Japanse maaltijd maakt, kijk dan naar dit filmpje:

 

Klazina Hofstee
Geschreven door
Verhalenverteller in audio, film en fotografie. Werkt als programmamaker in Friesland. Wil weer eens terug naar Canada waar ze drie jaar heeft gewoond en gewerkt.

Laat een reactie achter

Jouw email adres wordt niet gepubliceerdVereiste velden zijn gemarkeerd met een

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>